<p>Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette landet er i den absolutte verdensklasse, og flere og flere begynner endelig å innse det. Topprestauranter som tidligere importerte matvarer fra middelhavslandene, foretrekker mer og mer å tilby unike norske produkter. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk har blitt hedersbetegnelser, og de tusen hjemmekjøkken flommer over av friske, ferske og rene, norske ingredienser.</p><p>Karla Siverts jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, hvor fokuset er en raffinert utgave av norsk husmannskost. I denne boken tar hun oss med på en reise inn i dette eventyrlandet av smaker. Hun finner fram den beste sjømaten, de flotteste grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet som det norske landskapet kan frambringe. Vi reiser til fjells og ut i havgapet, og høster av det naturlige mangfoldet som landet byr på. Smaken av Norge er et eventyr, og det er på høy tid å nyte den for hva den er verdt. En eventyrlig historie som skriver seg selv mens vi opplever den her og nå. </p><p>Boken er laget av teamet Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen</p> <iframe width="560" height="356" src="//e.issuu.com/embed.html#1324688/40332230" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<p>Ingen kan kunsten å kombinere mat og vin som Toralf Bølgen og Trond Moi! Gjennom snart 20 år har de gledet hele Norge med sine kokebøker og restauranter, alltid med fokus på de gode råvarene og de beste vinvalgene.</p><p>I denne kokeboken har de samlet det beste av det beste – over 400 oppskrifter – fra de mange kokebøkene de har utgitt med sitt lag av gode venner.</p><p>Her er oppskrifter med vinanbefalinger til forretter, hovedretter, desserter, bakverk, lunsjretter og småretter, norsk og internasjonal mat. I tillegg finner du menyforslag og råd om valg av råvarer.</p><p>La deg friste og inspirere av mat og drikke valgt ut blant det ypperste fra norske kokebøker gjennom tidene.</p><p>Vel bekomme!</p>