<p>Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold.</p> <p>Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder.</p> <p>Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.</p> <p>"Språket er godt og boken lettlest, de mange figurene og tabellene øker også lesbarheten." Les <a href="https://tidsskriftet.no/2018/05/anmeldelser/grunnleggende-om-ernaering" target="_blank">anmeldelsen i </a><a href="https://tidsskriftet.no/2018/05/anmeldelser/grunnleggende-om-ernaering" target="_blank">Tidsskriftet Den norske legeforening</a>. </p> <p><iframe frameborder="0" src="//e.issuu.com/embed.html#1324688/51839221" style="width:560px; height:426px;"></iframe></p>